top of page

Dansen met NAH en chronische pijn

 

Ik heb regelmatig mensen die privéles nemen omdat ze chronische pijn of NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) hebben.

 

Ze beleven hier veel plezier aan, terwijl de coördinatie van hun bewegingen en de lichaamshouding vooruit gaat. Het dansen wordt ervaren als een zachte en plezierige manier van bewegen, zonder dat het als een behandeling of work-out voelt. Het helpt de spieren te trainen en coördinatie en balans te oefenen. Stijldansen helpt mensen om op een plezierige manier weer vertrouwd te raken met het veranderde lichaam. Er kan veel gewonnen worden in bewegingsvrijheid en pijnvrij dansen. En natuurlijk staat samen plezier beleven centraal!

Ik beleef er veel plezier aan om mensen op deze manier te helpen. Ik bied speciale privélessen voor stellen die te maken hebben met NAH of chronische pijnklachten (één of beide partners).

 

Als je NAH of chronische pijn hebt, nodig ik jou, met je partner, dan ook graag uit voor een gratis proefles, om te kunnen ondervinden wat stijldansen voor jou of jullie kan betekenen.

Jullie krijgen les in een ruimte die exclusief is voor privélessen. Tijdens de danslessen kijk ik naar jullie gezamenlijke bewegingspatroon en waar ik jullie kan helpen. Ik werk altijd vanuit eenieders mogelijkheden. 

bottom of page