top of page

Jerry Vredenborg

Mijn naam is Jerry Vredenborg en ik geef ruim 25 jaar met veel plezier dansles. Op mijn 15e ben ik begonnen met streetdance en al gauw werd mijn hart veroverd door stijldansen. Het samen dansen met een partner werd uiteindelijk voor mij de mooiste vorm van dansen, of het nu ballroom of Latin betrof. Ik begon met wedstrijddansen en al snel werd ik door verschillende dansscholen, sportscholen, gymnastiekverenigingen en theaterscholen benaderd om les te geven. Naast zelf dansen bleek dansles geven mijn grote passie.

 

Om als professioneel dansleraar te kunnen werken heb ik mijn internationale dansopleiding gedaan bij de IDTA. Nadat ik jarenlang voor verschillende organisaties les heb gegeven, ben ik met mijn eigen dansschool DanSenZo gestart. Deze dansschool heb ik doorontwikkeld naar het huidige Studio DanS. Dit is een laagdrempelige studio gericht op mensen die om verschillende redenen geen gebruik kunnen/willen maken van groepslessen en er daarom voor kiezen om privélessen te nemen.

Ik ben ook choreograaf en ontwerp exclusieve openingsdansen voor bruidsparen of andere bijzondere gelegenheden. Bekijk hier mijn website speciaal voor bruidsparen.

Naast de privélessen regelmatig stijldanscursussen voor beginners en gevorderden. Klik hier voor meer informatie over deze cursussen.

bottom of page